Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
105381

Yarın idrak edeceğimiz Mübarek BERAT KANDİLİ münasebetiyle sayın başkanımızın mesajı;

Kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen ve her yıl üç ayların ikincisi olan Şaban ayının 15. gecesinde idrak edeceğimiz mübarek BERAT KANDİLİNİZİ en içten kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
Bu mübarek gecenin, tüm insanlık adına her türlü kötülüklerden arınmayı ve dünyanın her neresinde olursa olsun, yaşanan her türlü zulüm, haksızlık ve adaletsizliklerin son bulmasını, tüm İslam aleminin, tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşamasını temenni ediyorum. Yüce ALLAH’ ın (c.c) hepimize kutsal kitabımız olan Kur'an-ı Kerim'i anlamayı, yaşamayı ve Hz.Muhammed’ in (sav) sünneti seniyesine uymayı, onun ahlakıyla ahlaklanmayı ve arzularımızın, tutkularımızın, heva ve heveslerimizin, bencilliklerimizin egemenliğinden, nefsimizin esaretinden kurtularak gerçek anlamda huzur ve saadeti yaşamayı hepinize ve hepimize nasip eder, inşallah.

Hepinize sağlık mutluluk ve esenlikler diler, BERAT KANDİLİNİZİN hayırlara vesile olmasını Cenab-ı mevladan niyaz ederim. - 03.06.2012

Yönetim Kurulu Adına
Dernek Başkanı
Aydın KARADAĞ

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.