DEĞERLİ POSOFLU HEMŞERİLERİMİZ;
Yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda işe ihtiyacı olan Posoflulara yardımcı olabilmek için, bir çalışma yapmaya karar verildi. Bu maksatla öncelikle “İŞ BAŞVURU FORMU” hazırlanarak WEB sitemizde yayına koyuldu.

İşe ihtiyacı olan POSOF’lu üyelerimiz ve çocukları derneğimizden veya www.posofdernegi.com - Derneğimiz - Form ve Dilekçeler -bölümünde sitemizde yayınlanan formu doldurarak dernek yönetimine BİZZAT KENDİLERİ ELDEN TESLİM EDECEKLERDİR. Bu hizmetten dernek üyeleri ve çocukları yararlanacaktır.

Bu çalışma yapılırken öncelik dernek üyelerine verileceğinden halen derneğimize üye olmayan Posof’lu hemşerilerimizin de derneğimizin sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanabilmesi için biran önce derneğimize üye olması gerekmektedir.

Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur. -23.11.2012-

Yönetim Kurulu Adına