Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
103709

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ ve SEVGİLİ ÖĞRENCİLER;

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla , derneğimiz tarafından sizlerin yapacağı yardımlarla belirli sayıda ihtiyaç sahibi üniversitede okuyan POSOF’lu öğrenci kardeşlerimize 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılanda da EĞİTİM BURSU verilecektir.

Eğitim bursu vererek gençlerimize katkıda bulunmak isteyen üyelerimizin katkı miktarları ve yardımı ne şekilde yapacakları (bir seferde nakit veya her ay nakit) hususunda dernek yönetimine müracaatları gerekmektedir.

Bu maksatla Posof'ta ikamet eden öğrenciler ve dernek üyelerimizin üniversitede okuyan, ihtiyaç sahibi öğrencilerin evraklarını www.posofdernegi.com Web sitemizdeki açıklamalar  doğrultusunda  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail ortamında göndermeleri gerekmektedir.

Siz üyelerimiz tarafından yapılacak yardım miktarı toplamına göre EĞİTİM BURSU verilecek öğrenci sayısı belirlenecektir.

 
MÃœRACAAT ÅžEKLÄ°, SÃœRESÄ° ve KÄ°MLER MÃœRACAAT EDECEKTÄ°R;

- Son Müracaat tarihi 15.ekim.2017 tarihidir.

- Dernek üyelerimiz,
- Posof'ta ikamet edenler,
bu şartları taşıyan öğrencilerimizin müracaatları kabul edilecektir. 
Yukarıda yazanların dışında müracaatlar kabul edilmeyecektir. 

- Burs başvuru formu bilgisayarda doldurulacak, çıktı alınıp imzalacak.
- Öğrenci belgesi 
- Kimlik fotokopisi
- Ä°kametgah senedi
- Banka defteri fotokopisi (IBAN NUMARASI.burs öğrencinin banka hesabına havale edilecektir.)

Bu 5-evrak scanner ile taranıp bize e.mail yoluyla   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine gönderilecektir. Evrakı eksik olan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
Burs başvuru formu /ANASAYFA.da yer almaktadır.

Dernek e.mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Danışma / Bilgilendirme:
Başkan.Aydın KARADAĞ 
Yönetici.Salih DOĞRUYOL 

Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesi daha sonra WEB sitemizden yayınlanacaktır. Siz üyelerimiz tarafından yapılacak yardım miktarı toplamına göre EĞİTİM BURSU verilecek öğrenci sayısı belirlenecektir.

Tüm üyelerimize ve öğrencilerimize saygıyla duyurulur. - 11.09.2017.pazartesi.


Yönetim Kurulu Adına
Başkan 
Aydın KARADAĞ


------------------------ B İ T T İ ------------------------------ DOĞRUYOL Salih ------------- yayınlanma.11.09.2017--------------------------

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.