Sayfa Görüntüleme Sayısı:
105477

16.06.2012 cumartesi günü idrak edeceğimiz mübarek MİRAC KANDİLİ münasebetiyle dernek başkanımız sayın; Aydın KARADAĞ bir kutlama mesajı yayınladı. KARADAĞ mesajında ; Kandiller, bayramlar belirli aralıklarla konumlandırılmış elektrik direklerinin yolları aydınlattığı gibi, hayatımızı yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Kandiliniz mübarek, yolunuz her daim aydınlık ışığınız bol olsun. Su gibi duru, su gibi coşkulu, su gibi aziz olunuz. Muhabbetle, selametle, huzurla kalınız. Şimdiden kandilinizi en içten dileklerimle tebrik eder, sevdiklerinizle sağlık ve esenlikler dilerim.

Yönetim Kurulu adına
Dernek Başkanı
Aydın KARADAĞ

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.