DEÄžERLÄ° ÃœYELERÄ°MÄ°Z
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla , derneğimiz tarafından sizlerin yapacağı yardımlarla belirli sayıda ihtiyaç sahibi üniversitede okuyan POSOF’lu öğrenci kardeşlerimize 2014-15 öğretim döneminde de EĞİTİM BURSU verilecektir.

Öğrenim süresi içinde yapılacak olan yardım 8 ay süreli ve aylık 100 ytl. olarak verilmesi planlanmaktadır.

Eğitim bursu vererek gençlerimize katkıda bulunmak isteyen üyelerimizin katkı miktarları ve yardımı ne şekilde yapacakları (bir seferde nakit veya her ay nakit) hususunda dernek yönetimine müracaatları gerekmektedir.

Bu maksatla Posoflu, üniversitede okuyan , ihtiyaç sahibi öğrencilerin dernek yönetimine şahsen müracaatları gerekmektedir. Siz üyelerimiz tarafından yapılacak yardım miktarı toplamına göre EĞİTİM BURSU verilecek öğrenci sayısı belirlenecektir.

Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur.

Yönetim Kurulu Adına

BAÅžKAN