Değerli hemşehrilerim, sevgili öğrenci kardeşlerim,

Öncelikle 2021-22 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bizde İstanbul Posoflular Derneği olarak üyelerimiz, yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimiz, dost ve arkadaşlarımızın katkıları ile son 9 yılda üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi Posoflu öğrenci kardeşlerimize karşılıksız Eğitim Bursu verdik. Bu yılda vermeye devam edeceğiz inşallah.

Bu yıl üniversiteyi kazanan veya üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi Posoflu öğrenci kardeşlerimiz 15 Ekim 2021 tarihine kadar www.posofdernegi.com adresinden temin edeceğiniz burs evrağı İle veya şahsen derneğimize İnternet adresinde istenen belgelerle birlikte başvurmanız gerekmektedir. Başvuru evrakları; Burs başvuru formu, Nüfus cüzdan sureti ve öğrenci belgesi ile birlikte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine göndermeniz gerekmektedir. Burslarda öncelik dernek üyelerinin çocukları ve posofta ikamet edip üniversiteyi kazanan öğrenciler olacaktır.

Toplanacak yardım doğrultusunda burs verilecek öğrenci sayısı ve verilecek burs miktarı belirlenecektir.

"En büyük yatırım insana olan yatırımdır" Bizde sizleri bu yatırıma katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Gelin çorbada sizin de tuzunuz bulunsun. Az çok demeden katkıda bulunun bu mutluluğu yaşayın ve yaşatın.

Bu güne kadar katkıda bulunan yurt içi ve yurt dışındaki tüm Posof sevdalısı hemşehrilerimize, iş adamı arkadaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz, Yüce Mevlam hepinizden razı olsun. Bu yılda katkılarınızı bekliyoruz.

Selam ve saygılarımla...

MÜRACAAT ŞEKLİ, SÜRESİ ve KİMLER MÜRACAAT EDECEKTİR;

- Son Müracaat tarihi 15.ekim.2021 tarihidir.

- Dernek üyelerimiz,
- Posof'ta ikamet edenler,
bu şartları taşıyan öğrencilerimizin müracaatları kabul edilecektir.
Yukarıda yazanların dışında müracaatlar kabul edilmeyecektir.

- Burs başvuru formu bilgisayarda doldurulacak, çıktı alınıp imzalanacak.
- Öğrenci belgesi
- Kimlik fotokopisi

Bu 3-evrak scanner ile taranıp bize e.mail yoluyla
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine gönderilecektir. Evrakı eksik olan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
Burs başvuru formu www.posofdernegi.com /ANASAYFA.da yer almaktadır.

Dernek e.mail:

Danışma / Bilgilendirme:
Başkan: Aydın KARADAĞ
Başkan Yard. / Öğrenci İşleri: Salih DOĞRUYOL

Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesi daha sonra WEB sitemizden yayınlanacaktır. Siz üyelerimiz tarafından yapılacak yardım miktarı toplamına göre EĞİTİM BURSU verilecek öğrenci sayısı belirlenecektir.

Tüm üyelerimize ve öğrencilerimize saygıyla duyurulur. - 16.09.2021.Perşembe

İSTANBUL POSOFLULAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU adına,

Başkan Aydın KARADAĞ

--------------- B İ T T İ ------------------- DOĞRUYOL Salih ------------- yayınlanma.16.09.2021-------------------