Projelerimiz

YÖNETİM HEDEFLERİMİZ - PROJELERİMİZ

1- Gençlerimizin derneğe olan ilgisini artırmak, ve dernek faaliyetlerine aktif olarak katılımlarını sağlamak için, dernek merkezimizde gençlerin talepleri doğrultusunda düzenlemeler yapmak. Gençlik Salonu oluşturmak. (Bilardo,masa tenisi,langırt,internet,tavla,satranç,okey v.s.)

2- Derneğimizin tanıtımı ve yapılan faaliyetlerin dünyanın neresinde olursa olsun, tüm POSOFLU hemşehrilerimize duyurmak için WEB SİTEMİZİN (www.posofdernegi.com) yeniden düzenlenerek aktif olarak kullanımını sağlamak.

3- Türkiyenin neresinde olursa olsun Üniversite ve Yüksekokul okuyan ihtiyaç sahibi POSOFLU öğrencilere yönetim kurulunun belirleyeceği miktarlarda eğitim bursu vermek.

4- Her yıl mutlaka GELENEKSEL DERNEK GECESİ düzenlemek.

5- Üye sayımızı, 357 aktif üyeden 700 üyeye çıkarmak.

6- Üyelerimize kimlik kartı çıkarmak.

7- Dernek bünyesinde yöresel yemeklerimizin hazırlandığı bir mutfak düzenlemesi yapmak.

8- Dernek adına piknik alanı veya mezarlık olabilecek gelecekte derneğimize ekonomik katkı sağlayacak türden arazi satın almak.

9- Derneğimizi tanıtım amaçlı etkinlikleri artırmak. Dergi çıkarmak, takvim bastırmak, tv.programlarına katılmak, yöresel duvar resimleri bastırmak v.s.

10- Talep edilmesi halinde bedeli yönetim kurulunca karşılanmak üzere Türkiyenin tarihi, turistik ve yöresel yerlerine gezi düzenlemek. (Posof' a, Çanakkale' ye, Konya' ya v.s.)

YÖNETİM KURULU - 19.03.2012