Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
105290

Başkanın 16.Seyranımızla ilgili Mesajı;
03.06.2012 tarihinde her yıl geleneksel olarak yaptığımız seyran şenliğimizin bu yıl 16. sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Öncelikle seyranımızı bizzat gelerek şereflendiren ve hemşerilerimizle tek tek dolaşıp sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen çok değerli hemşerimiz AKP İstanbul Milletvekili Sn.TülayKAYNARCA’ya ve AKP Güngören İlçe Başkanı Sn.Ercüment SEVER’E çok teşekkür eder, saygılar sunarız.Ayrıca bizzat telefon ederek mazeretleri nedeniyle aramızda olamayan AKPArdahan Milletvekili Sn.Prof.Dr.Orhan ATALAY ve Kahramanmaraş Milletvekili Sn.NevzatPAKDİL’e de saygılarımızı arz ederiz.

Bir önceki seyran şenliğimize göre ilginin ve katılımın çok daha fazla olduğu ancak 49 köyü bulunan bir ilçe için ise çok az olduğu görüştüğümüz herkesin ortak kanaati idi. Hakikaten ilk şenliğimizidüşündüğümüzde katılan için yol, otobüs ve araç gibi bir çok masraflar olmasına rağmen ilgi, alaka ve katılım çok üst düzeyde idi. Herkes bir sonraki seyranlarıiple çeker durumdaydı.Çünkü çok sayıda insan bu etkinlikle de özellikle bayanlar uzun süredir görüşemediği insanları görmekte ve özlem gidermektedirler.

Ne oldu da biz bu duruma geldik? Daha ileriye gideceğimize niye durduk, hatta gerilemeye başladık? Bu sorulara yönetim olarak kendi kendimize sorup cevap bulmaya çalışıyoruz. 9. Dönem Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte yapacağımız etkinlik, faaliyet ve düzenlemelerle bu sorunları aşmaya çalışacağız. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz.

Sorunlarınızı, taleplerinizi, sıkıntılarınızı direk olarak Yönetim Kurulumuza iletebileceğiniz gibi, www.posofdernegi.com web adresimizden de bize ulaşabilirsiniz.

Bu vesile ile seyranımızı şereflendiren AKP İstanbul Milletvekili Sn.Tülay KAYNARCA ve AKP Güngören İlçe Başkanı Sn.Ercüment SEVER başta olmak üzere tüm katılımcılara şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür eder, saygılar sunarım.

Aydın KARADAĞ

Dernek Başkanı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.