Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
105512

HERŞEY İNSAN İÇİN …………

Derneğimiz kurulduğu günden bugüne kadar bir çok etkinlikte bulunmuş ve bundan sonrada bu etkinliklere devam edecektir.

Dünya üzerine göz gezdirdiğimizde en kalkınmış ülkelerin eğitim düzeyi yüksek olan ülkelerin olduğu görülmektedir. Eğitimli insanın eli kalem tutarken, eğitimsiz toplumların eli silah tutmaktadır. En büyük yatırım silaha değil insana yapılan yatırımdır. İnsana yapılan yatırımın en faydalı, en iyi yatırım ise eğitim yatırımıdır.

Bu değerden hareket eden derneğimiz geçen yıl eğitime en büyük desteği vererek Türkiye’mizin muhtelif şehirlerinde, çeşitli üniversitelerde okuyan ihtiyaç sahibi 75 Posof’lu öğrenci kardeşimize 2013-14 Öğrenim döneminde eğitim bursu vermiştir. Bu coğrafi konum olarak küçük, ancak gönlü büyük olan yardımsever Posof’lu hemşerilerimizin ve üyelerinin, bunu organize eden dernek yönetimimizin büyük bir başarısıdır. Derneğimiz bu konuda yek vücut olmuş ve herkesin takdirini kazanan bu büyük başarıyı gerçekleştirmiştir.

Dernek yönetim kurulu ve üyelerden oluşan eğitim komisyonu büyük bir titizlikle yapmış olduğu çalışmalar sonucunda eldeki imkanlarıda dikkate alarak ihtiyaç sahibi 85 üniversite öğrencisine 2014-15 Eğitim döneminde de burs vererek bu büyük başarıyı tekrarlamıştır. Bu derneğimiz için övünç kaynağı bir durumdur.

2015-16 Eğitim döneminde de EĞİTİM BURSU verilecek olup başvurularwww.posofdenegi.com web adresimize veya bizzat derneğimize yapılabilecektir.

Tüm üyelerimizden imkanları ölçüsünde az-çok demeden EĞİTİM BURSU kampanyasına katılarak ihtiyaç sahibi Posof’lu öğrenci kardeşlerimize katkıda bulunmasını önemle rica ediyoruz.

UNUTMAYIN! EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR.


SAYGILARIMLA…

Aydın KARADAĞ

Dernek BAÅžKANI


--------B İ T T İ -----------DOĞRUYOLSalih---------Yayın Tarihi.13.09.2015----------

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.