Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
104760

DeÄŸerli HemÅŸehrilerimiz, Sevgili Posoflular,

Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Güngören ilçesinde faaliyet gösteren Siyasi parti temsilcileriyle iki hafta aralıklarla istişare ve bilgilendirme toplantıları yapılmasına karar alınmıştır. Alınan bu karar doğrultusunda ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Güngören ilçe teşkilatı davet edilmiştir. Oldukça geniş bir katılımın olduğu toplantıya CHP İlçe Başkanı Hüseyin KONUK ve yöneticiler katılmışlardır.
Toplantıda Güngören’in sorunları ve özellikle kentsel dönüşüm konusu Başkan Yardımcısı Mehmet AKKOYUN tarafından detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Verilen bilgiler doğrultusunda Güngören’in nüfus bakımından İstanbul’un ve Avrupa’nın eu yoğun ilçesi olduğu, km2’ye ortalama 45.000 kişinin düştüğü, yeşil alanın ise yok denecek kadar az olduğu ifade edilmiştir. Ayrıca deprem açısından da riskli deprem kuşağında olduğu devletin acil önlemler alması gerektiği, ancak özellikle belediye bütçesinde gereken önlemlerin alınmadığı bilgisi verilmiştir.
CHP ilçe Başkanı KONUK, kentsel dönüşümün önemine ve aciliyetine değinerek özetle Güngören de yaşayanların işçi,memur,emekli ve dar gelirli olduğu, bu yüzden devletin binaları yıkıp,yapıp ve teslim etmesi gerektiğini ifade etmiştir. Karşılıklı görüş alış verişleri yapıldıktan sonra dernek çalışmaları hakkında misafirlerimize bilgi verilmiştir.
Güzel ve samimi bir ortamda geçen görüşmelerin finali yöresel yemeğimiz HINKAL ziyafeti ile zirveye ulaşmıştır.30 Posoflu hanımın özenle hazırlamış olduğu HINKAL toplantıya katılan yaklaşık 250 kişi tarafından afiyetle yenmiştir. Bu tür etkinliklerin gizli kahramanları olan Posof’lu hanımefendilere ne kadar teşekkür etsek azdır, iyi ki varlar. Onlar bizim başımızın tacıdır.

İki hafta sonra Milliyetçi Hareket Partisi Güngören İlçe Teşkilatı ile yapılacak olan toplantı ve iştişare etkinliği ile LOKMA ziyafetinde buluşmak üzere…

Toplantımıza uzaktan yakından iştirak eden başta CHP Güngören ilçe teşkilatı yöneticileri olmak üzere, bu günde davetimize katılan AŞIKZÜLALİ KÖYÜ Dernek Başkanı İsrafil BİLİCİ ve yönetim kuruluna ve tüm hemşerilerimize, özellikle etkinliğimizin zahmetini çeken hanımefendi kardeşlerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür eder, saygılar sunarım. Yayınlanma Tarihi -12.12.2012 - Çarşamba.

Yönetim Kurulu Adına;
Dernek Başkanı
Aydın KARADAĞ

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.