Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
105278

TEŞEKKÜRLER....... POSOF DERNEĞİ KENDİNE YAKIŞANI YAPTI.

11.11.2012 pazar günü dernek genel merkezimizde yapılan üyelerimiz ile toplantıya EĞİTİME YAPILAN KATKI DAMGASINI VURDU.
Yönetim olarak eğitim yardımı için başvuran 51.Üniversite öğrencisinden, bulunan kaynak doğrultusunda ancak 30.öğrencimize burs verdik. Bu öğrencileri büyük özenle seçmemize rağmen yönetim olarak içimiz buruktu. Çünkü yardım bekleyen 21.üniversite öğrencisi Posoflu genç daha vardı.
Pazar günü yapılan toplantıda üyelerimizin yönetimimize vermiş olduğu destek sevindiriciydi. Bu da yönetimimizin olumlu işler yaptığının bir göstergesiydi. Eğitim konusu açılıp durum üyelerimize detaylı anlatılınca gösterilen ilgi her türlü takdire değerdi. Buradaki coşku 21.öğrenciye daha eğitim burs imkanı sağladı. Eğitim bursu alan Posoflu üniversitede okuyan öğrenci sayısı 51.kişi oldu, bize de yakışanı buydu.
Toplantımıza uzaktan yakından iştirak eden, eğitim bursumuza katkıda bulunan tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına herkese çok teşekkür ederim. Saygılarımla…

Yönetim Kurulu Adına;
Dernek Başkanı
Aydın KARADAĞ

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.