Haberler
Sayfa Görüntüleme Sayısı:
104904

POSOF DERNEĞİ 9.DÖNEM YÖNETİM KURULUNUN 4 AYLIK FAALİYET RAPORU;
1) Gençleri derneğe kazandırabilmek ve deneği kahvehane havasından uzaklaştırabilmek için derneğin üst katı komple yenilendi. Katın tamamı kalebodur üzeri mine filo kaplandı. 2 adet bilardo masası,2 adet pinpon masası, 1 adet langırt,5 adet bilgisayar alındı, mescit, mutfak ve soyunma odaları yeniden düzenlendi. Merkezi internet sistemi kuruldu. Düzenleme için tamamı dış destek yaklaşık 40.000 tl harcandı. Artık çocuklar kardeşleri ile,babalarıyla hatta dedeleri ile bilardo ve langırt oynuyorlar.

2) www.posofdernegi.com 4 aydır yayında olmasına karşılık 37.000 tıklanma gerçekleşti. Faaliyetlerimizle dünyanın neresinde olursa olsun tüm Posoflulara ulaşmayı hedefledik. İnşallah bunuda gerçekleştireceğiz.

3.Eğitim döneminde başvuran ve ihtiyaç sahibi olan her öğrenciye eğitim bursu verilecektir.Sayı sınırı koymadık ve şimdiden kaynak arayışlarına başladık bile.

5.Derneğimiz kurulduğu 1996 yılından bu güne kadar rahmetli olan üyelerimizi anmak için ailelerinde bulunduğu geniş katılımlı mevlit okutuldu. Mevlitte oldukça duygulu anlar yaşandı,katılanlar çok memnun kaldılar.

6.İşsiz olan üyelerimize iş bulmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Başvuranların çoğunun dernek üyesi olmaması bizleri üzmektedir.

7.Evinde hasta olan dışarı çıkamayan hastalarımızı evinde ziyaret ederek onlara maddi manevi yardımlar yapmaya çalışıyoruz. Gördük ki onlar sadece hatırlanmayı ziyaret edilmeyi bekliyorlar.Ziyaretlerde duygulu anlar yaşanıyor.Büyükler başımızın tacı,gençler ise geleceğimizdir.

9.Amacımız farklı işler yapmak, Tekne ile boğaz turu bu yeniliklerden biri. Hizmet için hiçbir masraftan kaçmıyoruz.

10. Hem üyelerimizle daha sık bir araya gelmek hem de derneğe kaynak bulabilmek için geceler düzenleyeceğiz.

11. Posof’tan veya köylerinden gelen taleplere imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olacağız.

12.Diğer hemşeri dernekleri ive sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalog halinde olmayı planlıyoruz.

13. Ramazan ayında üyelerimizin katkılarıyla İstanbul’ un birçok semtinde oturan hemşerilerimize 12.000,00-TL. tutarında 150-koli kumanya yardımı yapıldı. Posoflular birçok konuda olduğu gibi bu konuda ki duyarlılıklarını fazlasıyla gösterdiler. Hepsinden Allah razı olsun.

14. Ramazan ayında birbirinden güzel,katılımın üst seviyede olduğu iki iftar yemeği verdik. Bu etkinliklere özellikle hanımların ve gençlerin ilgisi her türlü takdire değerdi.

15. Çok yakında, Hz.Mevlana’yı ziyaret için Konya’ya, Atatürk’ü ziyaret için Ankara’ya,Selimiye Camii’ni ziyaret için Edirne’ye geziler düzenlemeyi amaçlıyoruz. – 20.08.2012

9.Dönem Yönetim Kurulu Adına,
Dernek Başkanı
Aydın KARADAĞ

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.