Sayfa Görüntüleme Sayısı:

Sevgili Posoflular;
Öncelikle başı RAHMET, ortası MERHAMET, sonu ise CEHENNEM AZABINDAN kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının size, ailenize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim. Bu ay içinde tutmuş olduğunuz oruçları, kılmış olduğunuz namazları, yapmış olduğunuz duaları ALLAH (c.c) kabul etsin. Sevgili Kardeşlerim, Birlikten kuvvet doğar ilkesinden hareket eden derneğimiz, üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği arttırmak, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye çıkarmak ve üyelerimizi bir araya getirip kaynaştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemiş ve düzenlemeye de devam etmektedir.
Bu etkinliklerden birini 28.07.2012 Cumartesi akşamı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar yemeğimiz. Uzun süredir özlemini çektiğimiz bir şekilde gerçekleşti.Katılım, ilgi, alaka, coşku en üst seviyedeydi. Çok kalabalık olmasının, bazılarının aç kalmasının hatta yer yokluğu nedeniyle çok sayıda hemşerimizin geri dönmek zorunda kalmasına rağmen herkesin yüzü gülüyordu, herkes mutluydu, kimsenin şikayeti yoktu. Sanki herkes böyle bir durum arzu ediyordu, bekliyordu. Geçmişte Dernek Lokali zor dolarken, bugün iki katın hınca hınç dolması, 250 kişilik yemeğin yaklaşık 350 kişi tarafından paylaşılması Yönetim Kurulumuzu oldukça memnun etmekle birlikte bizlere yeni sorumluluklar yüklemiştir. Bundan sonraki etkinliklerde sizlere daha iyi hizmet verebilmek için neler yapmamız gerektiğini konuşmaya başladık bile. İnşallah bunu da bundan sonra vereceğiniz ikinci iftar yemeğimizde hep beraber göreceğiz.
Değerli hanım kardeşlerim, sevgili gençler derneğimize karşı ilginizin her geçen gün artması bizleri çok memnun ediyor. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra Yönetim Kurulu tarafından özellikle geleceğimiz olan gençlerimize yönelik faaliyetlere ağırlık verileceğini ifade etmek istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerde iftar yemeğimize uzaktan yakından iştirak eden, mazeretleri nedeniyle aramızda olamayan, bizleri destekleyen tüm hemşerilerimize şahsım, Yönetim Kurulundaki tüm arkadaşlarımın adına teşekkür eder HAYIRLI RAMAZANLAR dilerim. 30.07.2012

Saygılarımla
Aydın KARADAĞ
Dernek Başkanı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir.