Başkanımızın Mesajı

Sevgili Hemşerilerim,

Derneğimizin kurulduğu 1996 yılından bugüne kadar 16 yılı aşkın süre geçti. Geçen bu süre içerisinde derneğimiz Posof’luların buluşma ve kaynaşma noktası oldu. Sevinçli günlerimiz olduğu gibi, birçok değerli büyüğümüz ve hemşerilerimizin kaybı nedeniyle de birlikte acıları paylaştığımız günlerimiz oldu. Derneğimiz acıların paylaşılarak azaltıldığı, sevinçlerin ise paylaşılarak arttığı bir güzide yer haline gelmiştir.

Çok güzel, çok temiz bir derneğimiz var. Ancak sizler olmazsanızbununbir önemi yok. Son günlerde derneğimize karşı olan ilgisizliğin son bulmasını istiyoruz. Sebebi ne olursa olsun… Gençlerimiz daha fazla derneğimizde görmek istiyoruz. Bunun için Yönetim Kurulu arkadaşlarımla beraber ilk işimiz derneğimizin üst katını gençlerden gelen talepler doğrultusunda düzenleme yapılmaya başlandı. Çok yakında bilgisayarların, bilardo ve pinpon masalarının bulunduğu katın düzenlemesi tamamlanarak gençlerimizin hizmetine sunulacaktır.

Derneğimizce yapılan faaliyetlerin Türkiye de hatta dünyanın neresinde olursa olsun tüm Posof’lu hemşerilerimize ulaştırılabilmesi için (posofdernegi.com) internet sitesi yeni yapılan düzenleme ile faaliyete geçmiştir.

Eğitim burslarımız yeni öğretim döneminde ihtiyaç sahibi üniversitede okuyan Posof’lu öğrenci kardeşlerimize verilmeye başlanacak. Ramazan ayındaki yardımlaşma ve dayanışmamız artarak devam edecektir. Mümkün olduğunca hastalar ziyaret edilecek, dernek üyesi tüm Posof’luların düğünlerine katılınacaktır. Üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağız, onlara gereken desteği vermeye çalışacağız.

9. Dönem Yönetim Kurulu olarak bundan önceki dönemlerin yapmaya çalıştığı gibi derneğimiz için, sizler için faydalı güzel şeyler yapmayı amaçlıyoruz. Sizden isteğimiz derneğimize sahip çıkmanız, yapılan faaliyetlere maddi manevi katılmanız, aidatları düzenli ödemeniz, ödemeyenleri uyarmanız, dernek üye sayısını bu dönemde en az iki katına çıkarmanız, çocuklarımızı derneğe gelmeye teşvik etmenizdir.

Bugüne kadar derneğimize maddi manevi desteği olan herkese şükranlarımı arz ediyorum. Aramızdan ayrılan tüm hemşerilerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz, mekânları cennet olsun.

Şahsım, Yönetim ve Denetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımın adına sizlere en içten duygularla sevgi ve saygılar sunarım. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Saygılarımla
Dernek Başkanı