Yazı Renkleri

Posoftan Haberler içeriğin tamamı

0 #2 posoflu değerlerselim sakinoğlu 21-12-2015 22:04

0 #1 TEBRİK VE TEŞEKKÜR...!İsmail ÇAKIR 08-07-2012 02:12
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla.

Saygıdeğer Serhat Posof'lu hemşerilerimize ,
Selam ve saygılarımı arz ederim. Bu muhteşem Hasret köprüsü denebilecek sitenin yapımında emeği geçen bütün karfdeşlerimize
Tebrik ve Teşekkürlerimi arz eder,başarılı çalışmalarınızı n devamını, Allah-ü Teâlâ'dan niyaz ederim. AVRUPA POSOFLULAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİMİZİN,Ku rucu Başkanı Gazeteci Alköylü İsmail ÇAKIR BURSA- Tarih:08.07.2012

Posof'tan Haberler

Köyümüzden HaberlerPosof ile ilgili gelişen son dakika haberlerinin detaylarını hızlı bir şekilde artık bu bölümde bulabileceksiniz.

En Çok Okunan Posof Haberleri

Atatürk Köşesi

Duyurular

EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME 2019-2020  2019-2020.Eğitim-Öğretim yılı BURS MÜRACAATINA ilişkin açıklama yayınlanmıştır. Yönetim Kurulu.23.09.2019

EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME 2018-2019
2018-2019.Eğitim-Öğretim yılı BURS MÜRACAATINA ilişkin açıklama yayınlanmıştır.Yönetim Kurulu.16.09.2018

EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME 2017-2018  2017-2018.Eğitim-Öğretim yılı BURS MÜRACAATINA ilişkin açıklama yayınlanmıştır.Yönetim Kurulu.11.09.2017

EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME 2016-2017 2016-2017.Eğitim-Öğretim yılı BURS MÜRACAATINA ilişkin açıklamalar yayınlanmıştır.Yönetim Kurulu.08.09.2016

EĞİTİM BURSU BİLGİLENDİRME 2015-2016 2015-2016.Eğitim-Öğretim yılı BURS MÜRACAATINA ilişkin açıklama yayınlanmıştır.Yönetim Kurulu.13.09.2015

Yeni Web Sitemiz Yayında

Siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni web sitemiz yayına açılmıştır.

Son Yazılan Mesaj
israfil bilici
Değerli hemserilerim uzun yıllar görev y
Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...